Меѓународна конференција

за улогата на локалната самоуправа во унапредување на
безбедноста на сообраќајот на локалните и регионалните патишта

Скопје, Македонија, Холидеј Ин
20 - 23 Мај 2014

Агенда и Програма за конференцијата

Ако имате било какви коментари во врска со конференцијата, ве молиме пратете ги на info@pri-macedonia.mkОрганизатори:
Под покровителство:Подржано од:


Главен партнер
Партнер на конференцијата
Медиумски партнер
Медиумски партнер